activiteiten purmerend in de spotlight!

VR GAME LA CASA DE DINERO!

(0)
Avondarrangementen Purmerend

VR DINING MOORDSPEL AAN TAFEL!

(0)

categorieën uitjes enkhuizen!

Sportieve activiteiten Purmerend

(0)

Workshops Purmerend

(0)

Rondleidingen Purmerend

(0)

Spelprogramma's Purmerend

(0)

Vrijgezellenuitjes Purmerend

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Purmerend

(0)

Teambuilding Purmerend

(0)

Vaaruitjes Purmerend

(0)

Kerst- & Winteruitjes Purmerend

(0)

Themafeesten Purmerend!

Unieke themafeesten Purmerend beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Purmerend is gelegen in de provincie Noord-Holland, en telt maar liefst 80.000 inwoners. De stad staat bekend als ‘Marktstad’ vanwege haar geschiedenis in de nijverheid als handelscentrum. In de afgelopen 40 jaar is de stad (en gemeente) snel gegroeid vanwege de vele forenzen die Purmerend als ideale woonsituatie zagen, maar werkzaam zijn in Amsterdam. Vele nieuwbouwwijken zijn daarom aanwezig echter het stadshart is mooi en authentiek. Met de bekende ‘Veemarkt’ als centrale plein vol terrassen, restaurants en uitgaansgelegenheden is Purmerend een stad vol gezelligheid. Een veelzijdige stad waar verleden en heden samen komen!

Geniet van unieke themafeesten Purmerend met uw gezelschap!

Samen originele themafeesten Purmerend beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfs- of themafeest met collega’s of ander gezelschap in Purmerend graag! Deze stad biedt ruime mogelijkheden op het gebied van een prachtig themafeest met de collega’s. Wij laten u daarom tijdens één van uw themafeesten Purmerend graag kennis maken met deze mooie stad. Van thema’s als Hou van Holland, een Ibiza Party of Aprés Ski feestavond bij een horecalocatie. Samen maken we onze themafeesten Purmerend op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over alle themafeesten Purmerend kijkt u op onze website of neemt u vrijblijvend contact met ons op!

unieke themafeesten purmerend!