0229-757080

BEACHVOLLEYBAL PURMEREND!

(0)

vanaf

21,50

p.p. excl. BTW

BEACHVOLLEYBAL PURMEREND!
 • Sportieve activiteiten Purmerend

Omschrijving

Stranduitje Purmerend

Springen, duiken en smashen in het warme zand! Welkom op uw eigen Beachvolleybal Toernooi Purmerend! Met onze deskundige scheidsrechter aan de zijlijn en een groot aantal enthousiaste collega’s die u luidruchtig aanmoedigen is winst natuurlijk een kwestie van tijd. Beleef het zelf tijdens uw eigen stranduitje Purmerend!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij een gezellige locatie in Purmerend met een drankje. Hierna nemen we u mee naar het veld waar de eerste teams zich klaar gaan maken om te strijden tijdens dit beachvolleybal toernooi!

Beachvolleybal Purmerend – Uniek stranduitje Purmerend!
Wij organiseren vandaag uw eigen beachvolleybaltoernooi waarbij we uw gezelschap opdelen in verschillende teams van 7 á 8 personen (afhankelijk van uw groepsgrote). Alle teams starten in de poule waarbij er korte wedstrijden kruislings tegen elkaar gespeeld worden. Nadat de poule fase is afgerond komen de beste teams in de halve finale en eindigen we met de grote finale. Maar welk team weet deze hoogste trede te bereiken? Na een spannend toernooi huldigen we de winnaars en ontvangen zij de medailles! Geniet van een prachtige activiteit in Purmerend samen met uw collega’s, familie of vrienden!

Dit stranduitje Purmerend is standaard aan de rand van Purmerend, maar ook op uw eigen locatie is dit mogelijk. Uiteraard is het mogelijk voor groepen vanaf 10 personen om voorafgaand aan deze activiteit te genieten van een heerlijke lunch of af te sluiten met een uitgebreid driegangen diner, buffet of barbecue!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   2,00 uur

   Prijs
   € 25,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   € 24,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 23,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 22,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 21,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Ontvangst met drankje (bier, wijn, fris)
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen Beach Volleybal
   - Pauze met versnapering
   - Prijs voor de winnaars

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.