0229-757080

HOU VAN HOLLAND STADSSPEL MET LUNCH PURMEREND!

(0)

vanaf

44,50

p.p. excl. BTW

HOU VAN HOLLAND STADSSPEL MET LUNCH PURMEREND!
 • Dagarrangementen Purmerend

Omschrijving

Bedrijfsuitjes in Purmerend

Dit oer-Hollandse en oh zo gezellige Hou van Holland spelprogramma is ook in Purmerend te beleven! Wat weet u over ons koude kikkerlandje? En over de stad Purmerend? Hoe zit dat met uw kennis over de Hollandse film, muziek, sport en algemene weetjes? Nadat u deze ‘inburgeringstest’ heeft voldaan staat er als beloning een overheerlijke lunch voor u klaar!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen door onze begeleider. Na de speluitleg duikt u samen met uw team het centrum van Purmerend in!

Hou van Holland spel – Bedrijfsuitjes in Purmerend!
Weet u voldoende van Nederland? Hier komt het op aan bij het spelen van het ‘Hou van Holland’ stadsspel in Purmerend. Een test waarbij uw kennis over de Hollandse film, muziek, en sport zwaar op de proef zal worden gesteld. In teams duikt u het centrum in om de verschillende vragen en opdrachten uit te voeren. Op iedere locatie zijn Hollandse guldens (de ouderwetse rijksdaalders, tientjes en geeltjes) te verdienen. Aan uw team de taak om zoveel mogelijk Hollandse florijnen bij elkaar te verdienen om de hoofdprijs in de wacht te slepen. Het Hou van Holland stadsspel Purmerend is een gezellig spel waarbij het aan komt op kennis, creativiteit, teamspirit en de nodige humor. We eindigen op een gezellige locatie in het centrum met een drankje en hapje waarna het winnende team de hoofdprijs in ontvangst neemt. Hierna neemt u plaats aan de tafel en geniet u van een heerlijke lunch op locatie!

Beleef met uw gezelschap één van de leukste bedrijfsuitjes in Purmerend waarbij we uw kennis over ons mooie Holland uitvoerig zullen testen. Uiteraard is dit arrangement verder uit te breiden met bijvoorbeeld vooraf koffie met gebak, een gezellige rondvaart of een borreluurtje. Voor meer informatie over dit arrangement of eventuele uitbreidingsopties neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   12 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 49,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
   € 48,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 46,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 45,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 44,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen Hou van Holland Stadsspel
   - Versnapering tijdens het spel
   - Prijsje voor de winnaars
   - Lunch

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.