0229-757080

BIERFIETS PURMEREND – TAPPEN & TRAPPEN!

(0)

vanaf

0,00

p.p. excl. BTW

BIERFIETS PURMEREND – TAPPEN & TRAPPEN!
 • Vrijgezellenuitjes Purmerend

Omschrijving

Bierfiets Purmerend

Deze middag gaat u Tappen en Trappen! Stap op de bierfiets Purmerend en maak een tour door het centrum of door de omgeving. Volg een voor afgesproken route of ga kris kras door de stad. Beleef een mooie tocht waarbij u zelf als motor fungeert maar ondertussen geniet van een koel glas bier!

Ontvangst
Op een afgesproken locatie (startlocatie in overleg te bepalen) ontvangen we uw gezelschap. Neem plaats op de bierfiets en tap uw eerste biertje waarna de tour gaat beginnen!

Bierfiets Purmerend!
Zodra u plaats heeft genomen kan het feest beginnen! De tap begint te lopen en u sluit de muziek vanaf uw telefoon of MP3 speler aan op het systeem. Tijd om van locatie te verplaatsen met u als motor! Bij iedere stoel zijn trappers aanwezig en samen begint u te trappen. De bierfiets begint te bewegen en met volle vaart gaan we vooruit volgens de route of naar uw volgende gewenste locatie. Een prachtige manier om twee uur lang rond te toeren en te borrelen!

Deze bierfiets Purmerend is geschikt voor maximaal 16 personen en is iedere dag van de week te huren (zowel overdag als in de avond). Standaard is er vanuit ons een professionele BOB bij aanwezig die gedurende de tour nuchter blijft en het voertuig bestuurd. Alle bierfietsen zijn officieel gekeurd met kenteken en mogen op de openbare weg rijden. Standaard leveren we bij de bierfiets inclusief Heineken 20 liter en kunt u tevens uw eigen muziek meenemen en aansluiten op de installatie van de bierfiets. Dit is simpel te doen door een telefoon of MP3 speler te koppelen met de audio-installatie via een zelf mee te brengen USB- of AUX-kabel (maar het kan ook met bluetooth). Na afloop is het mogelijk om dit arrangement verder uit te breiden met een diner, buffet of uitgebreide barbecue. Voor meer informatie over de bierfiets Purmerend neemt u vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   1 personen

   Tijdsduur
   2,00 uur

   Vaste huurprijs
   € 675 excl. BTW per fiets (Max. 16 personen per fiets)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Huur bierfiets (maximaal 2 uur)
   - Professionele BOB
   - Transport naar locatie in overleg
   - 20 liter bier

   Uitbreidings opties
   Prosseco fles 0,75 L extra mee op de bierfiets € 12,50 per stuk