0229-757080

DE BITTERBALLEN RACE PURMEREND!

(0)

vanaf

27,50

p.p. excl. BTW

DE BITTERBALLEN RACE PURMEREND!
 • Spelprogramma's Purmerend

Omschrijving

Borreluitje Purmerend

Hoeveel bitterballen wint uw team vandaag? Tijdens deze Bitterballenrace door Purmerend gaat u bitterballen verdienen door uw eigen inzet. Scoor fictieve bitterballen door vragen en opdrachten goed uit te voeren. De hoofdprijs? Het aantal gescoorde bitterballen uitgekeerd in echte warme bitterballen!

Ontvangst
Op een gezellige locatie in het centrum van Purmerend worden u en uw gezelschap ontvangen door onze begeleider. Na de speluitleg duikt u samen met uw team het centrum van Purmerend in om bitterballen te verzamelen!

Gezellig Borreluitje Purmerend! – Bitterballenrace Purmerend!
Het gezamenlijke doel van vandaag; Scoor bitterballen! U en uw team gaan het centrum van Purmerend in om vragen te beantwoorden en opdrachten te spelen. U krijgt telkens de keuze tussen makkelijk, gemiddeld en gedurfde vragen en opdrachten. Een voorbeeld van een gedurfde vraag? Zing samen met uw team het lied “krijg toch allemaal de kleren” van de echte Purmerender Danny de Munk op de koemarkt! Neem uw zangkunsten op met camera als bewijsmateriaal! Bij iedere vraag of opdracht zijn bitterballen te verdienen. Het aantal te verdienen bitterballen is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad die u en uw team op iedere locatie kiezen. Faalt een vraag of opdracht, dan gaan er uiteraard bitterballen van uw score af. Ook testen we halverwege deze Bitterballenrace Purmerend nog even uw persoonlijke bitterballen kennis! Op de eindlocatie nemen we de scores door en zetten we dit bij het winnende team om in echte warme bitterballen!

Uiteraard is dit bedrijfs-, familie- of vrijgezellenuitje Purmerend verder uit te breiden met een heerlijk driegangen diner, buffet of barbecue. Ook uitbreiding met een mooie rondvaart, workshop of andere aanvullende activiteit behoord zeker tot de mogelijkheden. Geniet van deze Bitterballenrace Purmerend waarbij de nodige humor, strijd en teambuilding zeker aan bod komen. Beleef het tijdens dit gezellige borreluitje Purmerend met uw collega’s, familie of vrienden!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   12 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
   € 31,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 28,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 27,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen Bitterballenrace
   - Versnapering tijdens het spel
   - Prijsje voor de winnaars (winnend aantal bitterballen)

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.