0229-757080

COCKTAIL WORKSHOP PURMEREND!

(0)

vanaf

40,50

p.p. excl. BTW

COCKTAIL WORKSHOP PURMEREND!
 • Workshops Purmerend

Omschrijving

Cocktailworkshop Purmerend

Tijdens deze workshop cocktail shaken gaat u zelf Mojito’s, Margarita’s en sex on the beach creëren. Onder begeleiding van een echte bartender leert u waar de diverse cocktails vandaan komen, hoe ze worden gemaakt, en beter nog… hoe ze smaken!

Ontvangst
We ontvangen uw gezelschap op een gezellige locatie in het centrum van Purmerend. Zodra iedereen een heerlijke welkomstcocktail in de handen heeft start de bartender met de historie van cocktails. Hierna komen de eerste ingrediënten tevoorschijn en gaat u aan de slag!

Cocktailworkshop Purmerend!
Onder begeleiding van een bartender krijgt u uitleg over alles op het gebied van cocktails. We gaan op zoek naar de herkomst van cocktails, ingrediënten, juiste combinaties en aankleding waardoor u een mix krijgt van een totaal plaatje. De opzet van deze cocktail workshop ziet er als volgt uit: – Stukje theorie over het bestaan van de Cocktail en zijn historie. – Het herkennen van de diverse mix dranken en hun soorten. (blenden, shaken en stirren) – Garneringen snijden die toepasbaar zijn op de Cocktail of Longdrink. – Het zelf bedenken en uitwerken van diverse mixdranken. – Enkele tips en trucks voor het maken van Cocktails achter de bar. – Leuke prijs voor de mooiste en lekkerste Cocktail van de avond!

Na deze cocktailworkshop Purmerend kunt u voortaan thuis uw favoriete cocktails zelf maken. Bent u opzoek voor een gezellig uitje met de familie, activiteit met de vrienden of samen met uw collega’s één van de leuke personeelsuitjes Purmerend mee maken, dan is deze cocktailworkshop een goede optie! Ook is het mogelijk deze workshop verder uit te breiden met een heerlijk driegangen diner, buffet of barbecue voor of na de cocktailworkshop. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   2,00 uur

   Prijs
   € 43,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 30 personen)
   € 42,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 41,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 40,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Welkomstcocktail 1 per persoon
   - Cocktailworkshop 1,5 uur met echte bartender!
   - Materialen, dranken, garnering tijdens de gehele workshop
   - Diverse cocktails gedurende de gehele workshop
   - Prijsje voor de winnende cocktail
   - Zaal/locatie huur

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.