0229-757080

DE GROTE TEAMSPIRIT TEST PURMEREND!

(0)

vanaf

29,50

p.p. excl. BTW

DE GROTE TEAMSPIRIT TEST PURMEREND!
 • Teambuilding Purmerend

Omschrijving

Teambuilding Purmerend

Hoe is het gesteld met de teamspirit binnen uw groep, team of afdeling? Meet dit tijdens de teamspirit test in Purmerend! Wij gaan u testen op vindingrijkheid, creativiteit, doorzettingsvermogen en samenwerking. Het gaat dus niet altijd om wie het snelste is, maar ook het team met de beste oplossingen krijgen veel punten.

Ontvangst
Op een leuke locatie in Purmerend ontvangen we u met de speluitleg en delen we uw gezelschap op in teams. Hierna starten we met de grote teamspirit test Purmerend!

Een actieve teambuilding Purmerend activiteit!
Tijdens dit programma in Purmerend staat teambuilding centraal. Alle deelnemers testen we bij de verschillende onderdelen op vindingrijkheid, creativiteit, doorzettingsvermogen en natuurlijk samenwerking. Het gaat bij de verschillende opdracht niet altijd om wie het snelste team is, maar ook de teams met de beste oplossingen krijgen veel punten. Zodoende kan ieder zijn sterke punten naar voren brengen en voor de winst gaan!
Een aantal onderdelen zijn:
– Hoe bouwen we samen de beste katapult
– Samen aan de mega pictionary
– Een bijzonder communicatiespel
– Foto opdracht met uw team

De opdrachten kunnen alleen goed uitgevoerd worden als er ook echt sprake is van goede samenwerking binnen het team. Aan het einde van dit teambuildings uitje sluiten we de middag samen af met de finale. Alle teams moeten bij het onderdeel ‘Indiaca Tennis’ laten zien wie er met zijn team het beste kan samenspelen. De beste teams op het gebied van samenwerking zijn de echte teamtijgers en ware kampioenen! Beleef een gezellige middag vol teamspirit met uw collega’s, familie of vrienden tijdens het teambuilding Purmerend uitje. Uiteraard valt dit programma uit te breiden met een lunch of diner!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 34,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   € 33,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 31,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 30,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen Grote Teamspirit Test
   - Prijsje voor de winnaars

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.