0229-757080

E-CHOPPER RIJDEN PURMEREND MET LUNCH!

(0)

vanaf

60,00

p.p. excl. BTW

E-CHOPPER RIJDEN PURMEREND MET LUNCH!
 • Dagarrangementen Purmerend

Omschrijving

E-chopper huren Purmerend

Wil je de omgeving van Purmerend op een originele manier verkennen? Pak dan deze stoere E-chopper en maak een prachtige tour op eigen gelegenheid door de omgeving! Rij langs de hotspots en geniet van al het moois dat Purmerend te bieden heeft. Tussendoor (of vooraf/na afloop) maakt u een korte stop bij een gezellig restaurant waar u geniet van een heerlijke lunch. Geniet van de vrijheid door de omgeving op dit stoere vervoersmiddel Purmerend !

Ontvangst
We starten deze tour op de afgesproken locatie in Purmerend . Hier staan de E-chopper voor u klaar en maakt u een test rondje waarna u vol gas op pad gaat!

E-chopper uitje in Waterland!
Na een korte uitleg over de werking van de E-Chopper start de tour. U bepaalt zelf waar u heen gaat! Geheel op eigen gelegenheid kunt u met uw gezelschap max. 45 kilometer met de e-choppers rijden. U kunt bijvoorbeeld naar de dorpjes rondom, zoals de Rijp, Broek in Waterland, Watergang, de Beemster of Ilpendam. De E-Chopper gaat 25 km per uur en beschikt over een accu waar je max. 45 – 50 km mee kan rijden. Voor het besturen van een E-Chopper is een geldig scooter, auto of motorrijbewijs nodig. Verder zijn de scooters voor maximaal 1 persoon goedgekeurd. Met twee personen (of met kinderen) op de E-Chopper is helaas niet toegestaan en bent u dus ook niet verzekerd.

Onderweg (of eventueel vooraf of na afloop) maakt u een korte stop bij een gezellig café waar u de e-chopper even parkeert en plaats neemt op het terras. Geniet van huisgemaakte broodjes en natuurlijk een kop koffie! Even bij gekletst? Dan is het tijd om weer op de e-chopper te stappen en vervolgt het programma! Terug bij de start locatie levert u de voertuigen weer in. Nog vragen? Vraag ons gerust om meer informatie!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   12 personen

   Tijdsduur
   4,00 uur

   Prijs
   € 72,50 p.p. excl. BTW (bij 12 tot 14 personen)
   € 67,50 p.p. excl. BTW (bij 15 tot 36 personen)
   € 65,00 p.p. excl. BTW (bij 37 tot 66 personen)
   € 62,50 p.p. excl. BTW (bij 67 tot 93 personen)
   € 60,00 p.p. excl. BTW (bij 94 tot 200 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Het is helaas niet mogelijk met minder personen deze e-chopper tour te reserveren.
   Dit aangezien wij de voertuigen niet standaard op locatie hebben staan en deze richting Purmerend worden gebracht.

   Inclusief
   - Uitleg en instructie bij ontvangst
   - Huur E-Chopper 1 per persoon
   - Lunch bij restaurant

   Uitbreidingsopties
   - Extra uren op de E-Chopper
   - Borreluurtje of Diner