0229-757080

KOOKWORKSHOP PURMEREND!

(0)

vanaf

99,50

p.p. excl. BTW

KOOKWORKSHOP PURMEREND!
 • Workshops Purmerend

Omschrijving

Kookworkshop Purmerend

Bent u een echte sterrenkok? Of nog nooit een eitje gebakken! In beide gevallen laat u onder begeleiding van een echte chef-kok uw kookkunsten zien. Samen kookt u in een prachtige kookstudio waarbij u samen fantastische gerechten maakt. Gezelligheid, lekker eten en teambuilding staan centraal tijdens deze unieke kookworkshop Purmerend!

Ontvangst
Onze chef-kok ontvangt u in de kookstudio met een glaasje wijn. Een goed begin van een smaakvolle avond!

Kookworkshop Purmerend!
In dit kooktheater Purmerend kunt u op een gezellige en informele manier kennis maken met de vele mogelijkheden in de keuken. Na de ontvangst neemt onze chef-kok het woord. Samen nemen we het menu door en ontvangt u uitleg over de verschillende gerechten. In teams gaat u aan de slag in de grote keuken waarbij ieder team verantwoordelijk is voor een onderdeel van het gerecht. Alle onderdelen van de verschillende teams bij elkaar zorgen voor de complete gang. Uiteraard zorgt onze chef-kok ervoor dat u de gerechten tot in details verfijnt en we samen een heerlijk diner bereiden! Na het uitgebreid kokkerellen en bereiden dekken we gezamenlijk de tafel op en is het tijd om te genieten van al het lekkers. In vijf gangen serveren uw eigen collega’s, familie of vrienden de verschillende gerechten op en is het tijd om uitgebreid te dineren. Bon appetit!

Gedurende de avond geniet u doorlopend van heerlijke Italiaanse broden met tapanades en aoli’s. Uiteraard is deze kookworkshop Purmerend verder uit te breiden met een zesde of zevende gang. Beleef samen met uw gezelschap een culinair programma waarin alle facetten van het koken aan bod komen. Het enige wat er deze avond niet gedaan hoeft te worden is de afwas!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   8 personen

   Tijdsduur
   5,00 uur

   Prijs
   € 99,50 p.p. excl BTW (Bij 8 t/m 16 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Chef-kok (en begeleiding afhankelijk van groepsgrootte)
   - Workshop koken met demonstratie kooktechnieken
   - Vijf gangen diner
   - Drankenarrangement (bier, wijn, fris) gedurende de workshop
   - Locatiehuur kookstudio

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.