0229-757080

LIMO DROPPING PURMEREND MET GPS TOCHT!

(0)

vanaf

64,50

p.p. excl. BTW

LIMO DROPPING PURMEREND MET GPS TOCHT!
 • Spelprogramma's Purmerend

Omschrijving

Limo uitje Purmerend

U en uw gezelschap worden opgehaald met een echte limousine. Niets vermoedend geniet u tijdens de rondrit door Purmerend van alle rijkdom en luxe. Dan stopt uw limousine opeens en neemt dit prachtige teamuitje Purmerend al snel een hele ander wending!

Ontvangst
Op een gezellige locatie in het centrum van Purmerend worden u en uw gezelschap ontvangen met een drankje. Ontspannen geniet u van de borrel en het gezelschap. Dan klinkt er een getoeter en kijkt u naar buiten. U ziet de aankomst van een limousine. Is die voor u…??

Limo Uitje Purmerend!
U en uw team stappen aan boord van deze luxe voertuigen. Genietend van alle pracht en praal maakt u een korte rondrit door het stadje Purmerend en haar omgeving. Dan stopt de limousine ineens aan de rand van Purmerend en beveelt luitenant Gerrits (acteur) u uit te stappen. Het blijkt dat u op trainingsmissie bent waarbij u en uw team worden gedropt aan de rand van Purmerend! GPS-apparatuur en vragenboek is het enige wat u mee krijgt om de weg terug te vinden. U en uw team komen door middel van de gegeven coördinaten op diverse locaties waarbij u vragen gaat beantwoorden. Op deze wijze komt u telkens een stapje verder bij het vinden van de onbekende eindlocatie. Welk team weet als eerste de onbekende eindlocatie te vinden en heeft tijdens dit limo uitje Purmerend de meeste vragen goed weten te beantwoorden?

Dit unieke limo uitje Purmerend leert u op een leuke manier samenwerken, coördineren en leiding nemen. Nadat iedereen weer veilig is teruggekeerd van de missie worden de winnaars gehuldigd. Dit arrangement is verder uit te breiden met koffie en gebak, lunch buffet of een heerlijk diner! Voor de vele mogelijkheden neemt u vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   12 personen

   Tijdsduur
   3,30 uur

   Prijs
   € 69,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
   € 68,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 66,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 65,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 64,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen inclusief GPS apparatuur
   - Limousine huur inclusief 1 glaasje bubbels!
   - Prijs voor de winnaars!
   - Afsluiting met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.