0229-757080

WORKSHOP LIPDUB MAKEN PURMEREND!

(0)

vanaf

38,50

p.p. excl. BTW

WORKSHOP LIPDUB MAKEN PURMEREND!
 • Workshops Purmerend

Omschrijving

Libdup Purmerend

Bent u opzoek naar een hilarische bedrijfspromotie of een blijvende herinnering aan een leuke dag weg met uw gezelschap? Maak nu je eigen Lipdub tijdens dit unieke uitje Purmerend! Het populairste uitje van dit moment. Samen met jouw gezelschap maak je onder begeleiding van een professional een spetterende lipdub. Een teambuilding activiteit vol gezelligheid!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen in het centrum van Purmerend! Hier starten we de dag met een verfrissend drankje. Vervolgens wordt u ontvangen door onze expert op het gebied van filmen en start u eigen lipdub!

Lipdub Purmerend!
Lipdubben, een al lang bekende rage in Amerika en nu ook in Nederland! Maar wat is lipdubben precies? Een lipdub is een videoclub, bestaande uit één enkele opname waarin je met een groep je favoriete nummer nasynchroniseert! Met een vrolijke melodie playbackt u het liedje na. De stad is uw decor! Deze workshop is voor zowel grote groepen als een klein gezelschap mogelijk! Bent u klaar voor uw eigen lipdub? Actie!

Na deze hilarische middag eindigen we bij een gezellige locatie waar we de verschillende lipdub’s op het grote scherm gaan bekijken. Natuurlijk ontvangt u na afloop van het arrangement de gefinetunede versie in uw postvak. Een super leuk aandenken aan een dagje Hoorn met uw gezelschap! Dit unieke uitje Purmerend is verder uit te breiden met een borrel, lunch, diner, buffet of barbecue op een mooie locatie. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 38,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   € 39,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 40,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 41,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 49 personen)
   € 42,50 p.p. excl BTW (Bij 50 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   - Professionele begeleiding (cameraman)
   - Benodigde materialen Lipdub
   - Lipdub na afloop digitaal aangeleverd

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.