0229-757080

PUZZEL KROEGENTOCHT PURMEREND!

(0)

vanaf

32,50

p.p. excl. BTW

PUZZEL KROEGENTOCHT PURMEREND!
 • Spelprogramma's Purmerend

Omschrijving

Puzzeltocht Purmerend

Kent u de stad Purmerend goed? Dat gaan we testen! Maak samen met uw team een tour door Purmerend langs vele historische bezienswaardigheden. Op iedere locatie ontvangt u informatie en beantwoord u de vragen. Na drie locatie komt u in het volgend café terecht waar onze begeleider met een borrel voor u klaar staat. Drankje op, dan gaan we door naar de volgende kroeg!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden bij het eerste café ontvangen met uw eerste borrel. Na een korte speluitleg duikt u het centrum van Purmerend in!

Puzzel Kroegentocht – Puzzeltocht Purmerend!
Nadat uw eerste drankje op is en onze spelbegeleider u de juiste instructies heeft gegeven gaan u en uw team naar de eerste locaties. Gewapend met plattegrond waarop verschillende nummers staan die corresponderen met historische gebouwen, beelden of andere bezienswaardigheden, trekt u het centrum van Purmerend in. Op iedere locatie ontvangt u informatie over de bezienswaardigheden en beantwoorden u en uw team de vragen. Zodra u drie locaties heeft bezocht komt u volgens de plattegrond in het volgend café terecht. Hier staat onze begeleider klaar met een goede borrel en bittergarnituur. In de laatste kroeg wacht onze begeleider u op om de Kroeg/puzzeltocht Purmerend goed af te sluiten. De vragen worden gecontroleerd en het winnende team zal worden gehuldigd. Maar wie wint de hoofdprijs?! Beleef een fantastische kroegentocht Purmerend waarbij u zowel de stad als cafés goed zult leren kennen!

Deze Puzzeltocht Purmerend verder uit te breiden met een diner, buffet of barbecue bij een gezellig restaurant in het centrum van Purmerend. Voor meer informatie over deze Puzzel Kroegentocht en uitbreidingsmogelijkheden neemt u vrijblijvend conact met ons op!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   12 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 37,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
   € 36,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 34,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 33,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen Puzzeltocht Purmerend
   - Prijs voor de winnaars
   - Consumpties 3 p.p. (bier, wijn, fris)
   - Bittergarnituur op 1 locatie

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.