0229-757080

INDIVIDUELE PUZZELTOUR DOOR DE STAD!

(0)

vanaf

14,95

p.p. excl. BTW

INDIVIDUELE PUZZELTOUR DOOR DE STAD!
  • 1,5 meter uitjes

Omschrijving

Puzzeltour To Do in Purmerend

De stad Purmerend zelf verkennen op unieke wijze? Speel dan deze Puzzel Tour door de stad zelfstandig op je eigen smartphone! Via de app leiden wij u langs de leukste, mooiste en meest bijzondere plekjes van het centrum. Bezoek de vele bezienswaardigheden in ongeveer 1,5 á 2 uur tijd en kom van alles te weten over hetgeen te zien is onderweg.

Naast de informatie over de bezienswaardigheden ontvangt u per locatie een meerkeuze vraag via de app, en puzzelt u zodoende langs 11 verschillende locaties. Scoor diverse letters welke nodig zijn om de puzzel aan het einde van de tour compleet te maken!
Op deze wijze bezoekt u Purmerend tijdens bijvoorbeeld een city-trip of dagje uit zowel informatief als op speelse wijze!

What to do in Purmerend!
Om deze game te boeken gaat u naar www.tourindestad.nl. Hier kunt u via deze webshop direct de Puzzel Tour door Purmerend aankopen voor maar € 14,95 p.p. incl. BTW. Deze tour is 24 uur per dag te bestellen en vervolgens direct te spelen. Het is mogelijk om deze tour individueel vanaf 1 persoon al te reserveren. Maar het is ook mogelijk voor kleinere gezelschappen om deze Puzzel Tour door Purmerend samen te spelen, waarbij een ieder op de eigen smartphone de game speelt en u na afloop de scores gaat vergelijken om zo een winnaar aan te kunnen wijzen. Een leuke manier voor kleine groepen tot bijvoorbeeld 10 personen waarvoor het vinden van een uitje vaak lastig is qua minimaal aantal deelnemers.

Kinderen
Voor kinderen hebben wij de kindertour die langs dezelfde locaties gaat als deze Puzzel Tour. Ouders kunnen de Puzzel Tour doen waarbij tegelijkertijd de kinderen de kinder Tour doen vol puzzels, de memory en een leuke muziekquiz.