0229-757080

VAARTOCHT MET LUNCH PURMEREND!

(0)

vanaf

39,50

p.p. excl. BTW

VAARTOCHT MET LUNCH PURMEREND!
 • Vaaruitjes Purmerend

Omschrijving

Lunchboot Purmerend

Tijdens deze lunch vaarttocht langs Purmerend en omgeving geniet u van een heerlijke tocht met een drankje en hapje aan boord. Gedurende 2 uur lang vaart u op eigen gelegenheid langs de mooie gebouwen, bekende bezienswaardigheden in en rondom Purmerend. Ondertussen geniet u van een heerlijke lunchbox met broodjes en sapjes! Eet smakelijk!

Ontvangst
Samen met uw gezelschap stapt u aan boord van deze elektrische sloep. Neem plaats en geniet van al het moois wat Purmerend en omgeving te bieden heeft.

Lunchboot Purmerend! – Mooie vaartocht Purmerend!
Stap aan boord van deze ruime (geheel elektrische) sloep. Gedurende 2 uur vaart u op eigen gelegenheid door Purmerend en omgeving. Met de zon hoog aan de hemel ontspant u helemaal en praat u gezellig bij met uw collega’s, familie of vrienden. En dat gaat zeker lukken met een drankje in de hand want tijdens deze twee uur durende tocht ontvangt u een lunchbox met diverse broodjes en drankjes. Gedurende de twee uur bepaalt u zelf waar u heen gaat varen. Uiteraard zijn er verschillende routes aanwezig die jullie kunnen volgen. Varen door de Beemster of toch liever richting Kwadijk en Edam? Mooie uitgestrekte weilanden en dorpjes komen voorbij!

Standaard huurt u deze sloep gedurende 2 uur maar uiteraard is dit uit te breiden met extra uren (maximaal 4 uur). Tevens passen er totaal 10 personen op één sloep. Met meer dan 20 personen? Vraag ons naar de mogelijkheden. Deze mooie vaartocht is verder uit te breiden met meer lunch gerechten, meer drankjes of een ander programma is het centrum van Purmerend. Denk hierbij aan een leuk stadsspel of lunch- of dinerspel bij een leuke horecalocatie! Voor meer informatie over de lunchboot Purmerend kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   10 personen

   Tijdsduur
   2,00 uur

   Prijs
   € 39,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Vaartocht gedurende 2 uur
   - Huur elektrische sloep (open boot)
   - Lunchbox met broodjes en drankjes voor aan boord

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.