0229-757080

SMARTLAPPEN WORKSHOP PURMEREND!

(0)

vanaf

33,00

p.p. excl. BTW

SMARTLAPPEN WORKSHOP PURMEREND!
 • Workshops Purmerend

Omschrijving

Smartlappenworkshop Purmerend

In een gezellig bruin café in het centrum van Purmerend krijgt u een ferme zangles smartlappen zingen! Onder begeleiding van onze huisaccordeonist René zingt u uit volle borst mee op de tranentrekkers van André Hazes, Koos Alberts en Willy Alberti. Deze ervaring, gecombineerd met een lekkere borrel, kan een succesvolle doorbraak van uw groep niet meer in de weg staan!

Ontvangst
Op een gezellige locatie in het centrum van Purmerend worden u en uw gezelschap ontvangen. Even de keeltjes schrapen en dan…

Smartlappenworkshop Purmerend!
Onder de muzikale begeleiding van onze huisaccordeonist René, gaan we aan de slag. In het liederenboek van René staan vele bekende smartlappen. Manuela, ik verscheurde je foto of de Vlieger, ze komen allemaal voorbij. Uiteraard zingt u ze uit volle borst mee en kunt u indien gewenst op de melodie van deze tranentrekkers ook uw eigen tekst maken.

Deze smartlappenworkshop Purmerend is een leuke manier om samen met uw bedrijf, vrienden of tijdens een vrijgezellenfeest Purmerend de gezelligheid naar voren te laten komen. De locatie zorgt voor de juiste ongedwongen sfeer. Deze workshop smartlappen zingen is verder uit te breiden met een drankarrangement of borrelhapjes halverwege de workshop. Ook uitbreiding met een andere activiteit, driegangen diner, buffet of uitgebreid buffet behoren tot de mogelijkheden. Beleef deze zeer leuke workshop vol humor en zang met uw collega’s van de afdeling, familie tijdens een familie-uitje of met vrienden tijdens een vrijgezellenfeest Purmerend!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   1,30 uur

   Prijs
   € 42,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   € 40,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 38,00 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 35,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 33,00 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Ontvangst met drankje 1 per persoon
   - Professionele accordeonist
   - Workshop smartlappen zingen gedurende 1,5 uur

   Exclusief
   - Eventuele locatiehuur bij horecalocatie (afhankelijk van locatie)

   Uitbreidingsopties
   - Driegangen diner, lunch of borrel
   - Complete feestavond