0229-757080

KOFFIE MET GEBAK – SOLEX RIJDEN PURMEREND – DINER!

(0)

vanaf

99,50

p.p. excl. BTW

KOFFIE MET GEBAK – SOLEX RIJDEN PURMEREND – DINER!
 • Dagarrangementen Purmerend

Omschrijving

Solex rijden Purmerend

Altijd al eens op een echte ouderwetse solex willen rond rijden? Vandaag maakt u een tour door Waterland van 3 uur. Tijdens een korte stop onderweg bij een gezellig dorpscafé is er borrel met bittergarnituur! Na een mooie tour wacht op de eindlocatie een heerlijk driegangen diner!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen door onze kenner op het gebied van de solex. Hier starten we de dag met een kop koffie/thee en gebak. Na deze start, een korte introductie over de solexen en een proefrit starten we de solextour!

Solex Rijden Purmerend!
Vandaag maakt u een fantastische tour door de omgeving Waterland en gaat u zelf solex rijden. Genieten van de mooie dorpjes, weilanden en water in de frisse buitenlucht. Onze begeleider gaat voorop en neemt u allen mee op de route. Deze solextour brengt u langs diverse dorpjes en door de stad Purmerend. Halverwege de solextour stopt u bij een gezellig café voor een borrel met bittergarnituur. Samen met uw collega’s, vrienden of familie klets u onder het genot van een drankje even bij op het terras! Hierna starten we de solex opnieuw voor het laatste gedeelte van deze tour en komen we aan bij de eindlocatie. Hier schuift u aan tafel en geniet u van een heerlijk driegangen diner.

De startlocatie van deze solex rijden Purmerend kunt u in overleg met ons bepalen. Wilt u bijvoorbeeld starten vanuit het centrum van Purmerend, vanaf uw huisadres of juist vanaf uw werklocatie, dat is voor ons geen probleem. Dit is tevens al in onderstaande prijs meegenomen. Deze tour is ook mogelijk vanuit bijvoorbeeld Hoorn, Medemblik, Enkhuizen of iedere ander plaats in Noord-Holland! Beleef een heerlijk uitje met collega’s, de vrienden of als familiedag met de complete familie door de omgeving van Waterland op de ouderwetse solex!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   12 personen

   Tijdsduur
   6,00 uur

   Prijs
   € 104,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
   € 103,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 101,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 100,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 99,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Koffie/Thee met gebak bij ontvangst
   - Professionele begeleiding
   - Drankje met bittergarnituur tijdens pauze
   - Solexhuur 1 solex p.p.
   - Helm 1 p.p. (verplicht)
   - Tour van 3 uur en volle tank benzine
   - Transportkosten solexen (op iedere gewenste start- en eindlocatie)
   - Driegangen Diner of Buffet na afloop

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.