0229-757080

CRAZY 0299 PURMEREND – BORRELUURTJE – DINER!

(0)

vanaf

69,50

p.p. excl. BTW

CRAZY 0299 PURMEREND – BORRELUURTJE – DINER!
 • Dagarrangementen Purmerend

Omschrijving

Teamactiviteit Purmerend

Dit gekke spel in Purmerend draait helemaal door! De ene opdracht is nog gekker dan de andere. Creativiteit en originaliteit wegen zwaar mee in de uitvoering van de opdrachten. Maar het leukste van alles; U legt de uitvoering van alle opdrachten zelf vast op filmcamera!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen op een mooie locatie in Purmerend. De begeleider geeft de speluitleg waarna u en uw team op pad gaan met complete opdrachtenlijst en rollende filmcamera…

Crazy 0299 Purmerend – Teamactiviteit Purmerend!
Met een draaiende filmcamera in de hand duikt u de stad in om in drie uur tijd Purmerend op zijn kop te zetten. De opdrachtlijst is uniek en bevat vele gekke uitdagende en humoristische opdrachten. Wat u kunt verwachten? Wilt u dat echt weten? Oké, hier dan twee voorbeelden:

1. Doe alsof uw team een steptocht maakt zonder step langs een vol terras!
2. Wissel van kleding met een teamgenoot in een pashokje van een kledingwinkel!

We vertellen natuurlijk niet alles maar we hebben nog veel meer opdrachten voor u klaar staan. Het leuke van dit spel is dat u zelf alles filmt, en deze film op dvd mee krijgt waarin alle opdrachten met uw team door het oog van de camera zijn vastgelegd! Terwijl u aan het einde van dit uitje Hoorn lekker staat te borrelen met een bittergarnituurtje, kijkt onze begeleider de filmpjes na. Zijn de opdrachten wel op juiste wijze voltooid? En hoe zit het met uw creativiteit, en lef? Het winnende team mag naar voren komen en ontvangt de hoofdprijs en eeuwige roem van de andere teams! Na het borreluurtje neemt u plaats aan tafel waar u gaat genieten van een heerlijk driegangen diner. Crazy 0299 Purmerend is een krankzinnig en uitdagend uitje waarbij u tot het uiterste gaat. Leuk en zeker aan te raden als teamactiviteit Purmerend, uitje met de vrienden/vriendinnen of als vrijgezellenuitje! Dit moet u zelf meemaken!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   12 personen

   Tijdsduur
   6,00 uur

   Prijs
   € 74,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
   € 73,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 71,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 70,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 69,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen (waaronder gebruik camera's)
   - Versnapering tijdens het spel
   - Prijsje voor de winnaars
   - Alle gemaakte filmpjes digitaal toegezonden
   - Portie bittergarnituur
   - Driegangen Diner of Buffet

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.