activiteiten purmerend in de spotlight!

Avondarrangementen Purmerend

VR DINING MOORDSPEL AAN TAFEL!

(0)

VR GAME LA CASA DE DINERO!

(0)

categorieën uitjes enkhuizen!

Sportieve activiteiten Purmerend

(0)

Workshops Purmerend

(0)

Rondleidingen Purmerend

(0)

Spelprogramma's Purmerend

(0)

Vrijgezellenuitjes Purmerend

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Purmerend

(0)

Teambuilding Purmerend

(0)

Vaaruitjes Purmerend

(0)

Kerst- & Winteruitjes Purmerend

(0)

Workshops Purmerend!

Unieke workshops Purmerend beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Purmerend is gelegen in de provincie Noord-Holland, en telt maar liefst 80.000 inwoners. De stad staat bekend als ‘Marktstad’ vanwege haar geschiedenis in de nijverheid als handelscentrum. In de afgelopen 40 jaar is de stad (en gemeente) snel gegroeid vanwege de vele forenzen die Purmerend als ideale woonsituatie zagen, maar werkzaam zijn in Amsterdam. Vele nieuwbouwwijken zijn daarom aanwezig echter het stadshart is mooi en authentiek. Met de bekende ‘Veemarkt’ als centrale plein vol terrassen, restaurants en uitgaansgelegenheden is Purmerend een stad vol gezelligheid. Een veelzijdige stad waar verleden en heden samen komen!

Geniet van unieke workshops Purmerend met uw gezelschap!

Samen originele workshops Purmerend beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw uitje, bedrijfsuitje of gezellig dagje weg in Purmerend graag! Deze stad biedt ruime mogelijkheden op het gebied van workshops met de collega’s, familie of vrienden. Wij laten u daarom tijdens uw workshops Purmerend graag kennis maken met deze stad. Van een salsa workshop tot aan een workshop naakt schilderen. Samen maken we onze workshops Purmerend op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over alle mogelijke workshops Purmerend kijkt u op onze website of neemt u vrijblijvend contact met ons op!

unieke themafeesten purmerend!