activiteiten purmerend in de spotlight!

Avondarrangementen Purmerend

VR DINING MOORDSPEL AAN TAFEL!

(0)

VR GAME LA CASA DE DINERO!

(0)

categorieën uitjes enkhuizen!

Sportieve activiteiten Purmerend

(0)

Workshops Purmerend

(0)

Rondleidingen Purmerend

(0)

Spelprogramma's Purmerend

(0)

Vrijgezellenuitjes Purmerend

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Purmerend

(0)

Teambuilding Purmerend

(0)

Vaaruitjes Purmerend

(0)

Kerst- & Winteruitjes Purmerend

(0)

Bedrijfsuitjes Purmerend!

Unieke bedrijfsuitjes Purmerend beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Purmerend is gelegen in de provincie Noord-Holland, en telt maar liefst 80.000 inwoners. De stad staat bekend als ‘Marktstad’ vanwege haar geschiedenis in de nijverheid als handelscentrum. In de afgelopen 40 jaar is de stad (en gemeente) snel gegroeid vanwege de vele forenzen die Purmerend als ideale woonsituatie zagen, maar werkzaam zijn in Amsterdam. Vele nieuwbouwwijken zijn daarom aanwezig echter het stadshart is mooi en authentiek. Met de bekende ‘Veemarkt’ als centrale plein vol terrassen, restaurants en uitgaansgelegenheden is Purmerend een stad vol gezelligheid. Een veelzijdige stad waar verleden en heden samen komen!

Geniet van originele bedrijfsuitjes Purmerend met uw gezelschap!

Samen originele bedrijfsuitjes Purmerend beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfs- of afdelingsuitje in Purmerend graag! Deze stad biedt ruime mogelijkheden op het gebied van een actief of ontspannen dagje uit met de collega’s. Wij laten u daarom tijdens één van uw bedrijfsuitjes Purmerend graag kennis maken met deze mooie stad. Van activiteiten door het centrum van Purmerend tot aan gezellige dinerspellen en feestavonden bij een horecalocatie. Samen maken wij alle bedrijfsuitjes Purmerend op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over alle mogelijke bedrijfsuitjes Purmerend kijkt u op onze website of neemt u vrijblijvend contact met ons op!

unieke themafeesten purmerend!