0229-757080

OLIEBOLLEN RONDLEIDING PURMEREND!

(0)

vanaf

19,50

p.p. excl. BTW

OLIEBOLLEN RONDLEIDING PURMEREND!
 • Kerst- & Winteruitjes
 • Rondleidingen Purmerend

Omschrijving

Oliebollen tour Purmerend

Een informatieve tour gecombineerd met een overheerlijke warme lekkernij onderweg? Dat is deze Oliebollen tour door Purmerend! Kom tijdens deze rondleiding alles te weten over deze prachtige stad. Samen met onze gids bezoekt u het oude centrum, het historische plein en vele andere bezienswaardigheden. Tussendoor maken we een korte stop bij twee lokale kramen waar u geniet van een heerlijke warme oliebol of appelbeignet! 

Ontvangst
Onze gids ontvangt uw gezelschap in het centrum op de afgesproken locatie. Na een korte introductie over de stad neemt onze gids u mee en start de Oliebollen rondleiding door Purmerend.

Winterse rondleiding Purmerend! – Oliebollen tour Purmerend!
Welkom in de stad Purmerend! Een prachtige stad met rijke historie en een bruisend heden. Samen met onze gids maakt u een rondleiding door het centrum in winterse sferen. We lopen langs vele bezienswaardigheden zoals de Koemarkt en de Kaasmarkt. Onze gids komt met uiteenlopende verhalen over alles wat met Purmerend te maken heeft. In de prachtig versierde stad vol lichtjes is deze rondleiding puur genieten voor alle deelnemers!

Tussen de rondleiding door maken we twee keer een stop bij de oliebollenkraam. Bij de eerste gaan we voor de oliebol, en bij de tweede voor een heerlijke warme appelbeignet. Uiteraard is deze Oliebollen tour door Purmerend verder uit te breiden met een rondleiding op een step of fiets. Ook is het mogelijk om vooraf of achteraf te genieten van een heerlijke lunch, diner, borrel of buffet. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   2,00 uur

   Prijs
   € 19,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Professionele gids (1 per 25 personen)
   - Rondleiding door Purmerend gedurende 1,5 uur
   - Twee lekkernijen onderweg waaronder een oliebol en appelbeignet

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.