0229-757080

CRAZY 0299 PURMEREND!

(0)

vanaf

27,50

p.p. excl. BTW

CRAZY 0299 PURMEREND!
 • Spelprogramma's Purmerend

Omschrijving

Actieve Teamuitjes Purmerend

Dit gekke spel draaft helemaal door! De ene opdracht is nog gekker dan de andere opdracht. Creativiteit en originaliteit gaan vandaag hand in hand samen. Welk team heeft het meeste lef en toont naast lef ook originaliteit en teamwork? Teambuilding en gekte komen elkaar tegen in deze Crazy 0299 Purmerend! Maar het leukste van alles; U legt alles zelf vast op camera!

Ontvangst
Op een mooie locatie worden u en uw gezelschap ontvangen door onze begeleider. Na de speluitleg duikt u met camera het centrum van Purmerend in!

Crazy 0299 Purmerend – Actieve Teamuitjes Purmerend!
Met een draaiende filmcamera in de hand duikt u de stad in om in drie uur tijd het centrum van Purmerend op zijn kop te zetten. De opdrachtlijst is uniek en bevat vele gekke uitdagende en humoristische opdrachten. Wat u kunt verwachten? Wilt u dat echt weten? Oké, hier zijn dan alvast drie voorbeelden: Voorbeeld opdrachten: 1. Ga geblinddoekt het drukke winkelcentrum van Purmerend in! 2. Doe midden op de koemarkt een gechoreografeerde dans… 3. Ga met jouw team in tegengestelde richting een roltrap op…

Natuurlijk dient alles binnen de tijd uitgevoerd te worden. Nadat de verschillende opdrachten zijn afgerond en alles op filmcamera is vastgelegd, komt u op de eindlocatie. Hier bekijken we samen met alle teams een aantal van de filmpjes, en beoordeeld onze begeleider of de opdrachten zijn geslaagd. Het winnende team zal worden overladen met mooie prijzen en zoenen! Na afloop krijgt u alle filmpjes toegezonden zodat u ze later nog eens terug kunt kijken. Ook is het mogelijk om uw Crazy 0299 Purmerend uit te breiden met een heerlijk driegangen diner, buffet, uitgebreide barbecue of complete feestavond. Opzoek naar één van onze actieve Teamuitjes Purmerend, dan is deze Crazy 0299 zeker iets voor u!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   12 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
   € 31,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 28,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 27,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen (waaronder gebruik camera's)
   - Versnapering tijdens het spel
   - Prijsje voor de winnaars
   - Alle gemaakte filmpjes digitaal toegezonden

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.