0229-757080

CSI-PAD MOORDSPEL PURMEREND!

(0)

vanaf

29,50

p.p. excl. BTW

CSI-PAD MOORDSPEL PURMEREND!
 • Spelprogramma's Purmerend

Omschrijving

Personeelsuitje IPad purmerend

Melding: “Gisteravond werd het lichaam gevonden van de 26-jarige Debby Vondel. Zij lag op haar linkerzij, voor de bank in een plas bloed. Ze heeft een schotwond linksboven in haar borst, net onder haar schouder. Het slachtoffer ligt op een envelop. Vlakbij ligt er op de vloer een lege kogelhuls. Op de tafel staat een fles champagne met twee halfvolle glazen.”

Ontvangst
We ontvangen u en uw gezelschap op het plaats delict in het centrum van Purmerend. Na ontvangst met een drankje en het uitreiken van het digitaal dossier (IPad) gaat u de stad in opzoek naar een spoor van de dader!

CSI-Pad Moordspel – Uniek Personeelsuitje IPad Purmerend!
Doorzie jij de roddels, leugens en intriges van de verdachten? Kun jij met je onderzoeksteam de aanwijzingen ontcijferen? Heb jij het zesde zintuig in het ontdekken of iemand liegt of bedriegt? Dan ben jij samen met jouw team in staat deze moord in Purmerend op te lossen! Het programma begint met een politiebericht. Uit het bericht blijkt dat er vier verdachte personen naar voren komen. Ze hebben alle vier een motief, maar hebben ze ook een alibi? In kleine onderzoeksteams wandelt u met iPad en het dossier in de hand door het centrum van de stad. De kaart op de iPad wordt gebruikt om punten in de stad op te zoeken. Op iedere locatie verschijnt de opdracht vanzelf in beeld zodra uw team aanwezig is. Bij een goed antwoord of goed uitgevoerde opdracht komt er een aanwijzingen naar voren. Zo zijn er aanwijzingen te verdienen over het ballistiek onderzoek, DNA uitslagen, het sectie rapport en meer… Naast het papierwerk, moet ook het veldwerk gebeuren. Dit betekent een buurtonderzoek houden, een digitale kluis kraken waarin Debby haar dagboek bijhield en het luisteren van haar voicemailbox waarin het laatste gesprek voor de dood van Debby is opgenomen. Gaat het hier om een moord in relationele sfeer, speelt geld een belangrijke rol of gaat het om een andere kwestie?

Na een middag in het centrum van Purmerend eindigen we op een locatie waar alle teams samen komen. Hier wordt het team dat het beste speurwerk heeft verricht gehuldigd met een prijs en natuurlijk de ‘promotie’. Uiteraard vertellen we nog even hoe het verhaal exact in elkaar zit en wie de daadwerkelijke dader is. Uiteraard is dit leuke IPad personeelsuitje Purmerend verder uit te breiden met een driegangen diner, buffet of uitgebreide barbecue op een mooie locatie. Voor meer informatie en eventuele uitbreidingsopties neemt u vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   3,30 uur

   Prijs
   € 34,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   € 33,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 31,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 30,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   - Professionele begeleiding (Game-master)
   - Spelmaterialen CSI-PAD Moordspel
   - IPad per team in bruikleen (uitgaande 8 pers. per team)
   - Alle gemaakte foto's en video's na afloop digitaal toegestuurd
   - Prijsje voor de winnaars!

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.