0229-757080

DANCE DANCE DANCE WORKSHOP PURMEREND!

(0)

vanaf

43,50

p.p. excl. BTW

DANCE DANCE DANCE WORKSHOP PURMEREND!
 • Workshops Purmerend

Omschrijving

Dance workshop Purmerend

Ben je ook zo gek op die spectaculaire dans battles op TV? En kan je niet stil zitten? Kruip dan in de huid van een bekende artiest en leer tijdens deze dance workshop Purmerend de choreografie van een videoclip zelf met jouw groep!

Ontvangst
Jullie worden ontvangen bij een gezellige locatie in Purmerend door onze dansinstructrice met een welkomstdrankje. Zodra iedereen er klaar voor is neemt de instructrice het woord en legt zij uit hoe we vandaag te werk gaan om aan het einde van de workshop een zo goed mogelijk resultaat te krijgen van de choreografie!

Dance Dance Dance Workshop Purmerend!
Ben je ook zo gek op die spectaculaire dans battles van de TV? Dit is je kans om zelf een choreografie te leren van een videoclip! Na een korte uitleg door de instructrice en bekendmaking van welk dansnummer we de choreografie gaan doen, start de workshop. De docente begint met het geven van een demonstratie hoe het uiteindelijke eindresultaat moet worden. Vervolgens gaan we in fases het nummer samen doornemen, en krijgt ieder een rol. Door de verschillende delen aan elkaar te verbinden ontstaat er een totaal, en zien jullie gedurende de workshop dat het resultaat beter en beter wordt. Na 1,5 uur van oefenen, zweten en delen met elkaar verbinden komt het er op aan. Is het eindresultaat net zo goed als de oorspronkelijke videoclip? Of misschien zelfs wel beter?

Voor deze workshop hebben jullie de keuze uit de volgende dansnummers: ‘Naughy Girl’ van Beyonce, ‘Earned it’ van The Weeknd, en ‘Let me love you‘ van Mario. Dit zijn speciaal geselecteerde nummers die ook qua techniek en choreografie haalbaar zijn binnen het tijdsbestek. Uiteraard is het mogelijk om zelf het eindresultaat te filmen en wellicht in geval van bijvoorbeeld een trouwerij te tonen op de bruiloft zelf. Dit kan op verzoek ook door een professionele cameraman gebeuren. Voor deze dance workshop Purmerend raden we je aan om een comfortabel jurkje of legging mee te nemen en je sneakers aan te trekken. Voor meer informatie of eventuele uitbreidingsopties neemt u vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   1,30 uur

   Prijs
   € 43,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele dansinstructeur/instructrice
   - Dance Dance Dance workshop 1,5 uur
   - Benodigde materialen/attributen
   - Welkomstdrankje
   - Locatiehuur
   - Certificaat voor alle deelnemers!

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.