0229-757080

WORKSHOP DJEMBE PURMEREND!

(0)

vanaf

38,50

p.p. excl. BTW

WORKSHOP DJEMBE PURMEREND!
 • Workshops Purmerend

Omschrijving

Djembe workshop Purmerend

Hoe goed is uw gevoel voor ritme? Kunt u klanken maken waarvan u het bestaan niet wist? En valt er met de verschillende djembés een combinatie te maken waardoor u een prachtige muzikale sound creëert? Daar komt u vanzelf achter tijdens deze Djembe workshop Purmerend. Geniet samen van dit van oorsprong West-Afrikaans instrument, tijdens deze unieke workshop!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij een gezellige locatie in Purmerend. Hier starten we met een drankje waarna we u meenemen naar de locatie waar we starten met deze djembé workshop Purmerend..

Djembe Workshop Purmerend!
De Djembé is afkomstig uit West-Afrika. Vroeger werd het als communicatiemiddel tussen verschillende dorpen gebruikt. Het geluid is namelijk kilometers verderop nog te horen. Bereidt u dus goed voor op harde geluiden die zeker de aandacht zullen trekken. Onder begeleiding van echte djembé artiesten volgt u de workshop waarbij we starten met een stukje uitleg over de djembé. Hierna nemen we daadwerkelijk allemaal een djembé ter hand en beginnen we met een simpele slag. Zo bouwen we langzaam op waarbij we eindigen met een compleet samenspel van alle deelnemers. En hierbij is het niet alleen maar in hetzelfde ritme slaan, maar spelen de verschillende groepen tegelijkertijd door elkaar waarbij er een samenhangende sound te horen is die zeker tot in Amsterdam te horen is…

Na anderhalf uur is deze djembé workshop Purmerend ten einde en sluiten we af. Tussendoor houden we nog even een korte pauze. Uiteraard is het mogelijk deze workshop verder uit te breiden met een heerlijke lunch, diner of gezellige barbecue. Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   1,30 uur

   Prijs
   € 40,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   € 39,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 38,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   - Djembé workshop 1,5 uur
   - Handgemaakte Djembé (in bruikleen)
   - Muzikanten en instructeurs

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.