0229-757080

ESCAPE GAME THUIS EDITIE!

(0)

vanaf

11,00

p.p. excl. BTW

ESCAPE GAME THUIS EDITIE!

Omschrijving

Thuis Activiteit Purmerend

Uw eigen escape room thuis? Dat kan nu! Wij bieden een super leuke en spannende escape game voor u en uw gezin gewoon bij u thuis. U ontvangt van ons een grote koffer (inclusief verschillende kluizen hierin) vol escape achtige opdrachten. Het doel; Maak de hack onschadelijk voordat de tijd van anderhalf uur voorbij is. Weet u dit binnen de gestelde tijd voor elkaar te krijgen?

Escape Game Thuis Editie – Unieke Thuis Activiteit Purmerend!
Een spannende en zenuwslopende game! Dat is deze escape game thuis editie voor de regio Purmerend. Voor u een grote koffer met cijferslot. Start het online filmpje waarbij u uitleg krijgt over het te bereiken doel waarna de tijd begint te lopen. Open het slot waarna de koffer open gaat en u in de koffer verschillende kluizen, documenten en andere benodigdheden gaat vinden om (hopelijk) stapje voor stapje verder te komen. Een zaklamp, touw van verschillende lengtes, een mini-kluisje, een pak kaarten en vele andere attributen. Vanaf nu is het echt puzzelen geblazen en probeert u alles om de verschillende codes te ontrafelen. Out of the box denken is zeker van toepassing! Loop u vast? Dan ontvangt u een aanwijzing maar volgt er ook een straf. Ondertussen ziet u de centrale klok aflopen. Begint u de tijdsdruk te voelen of heeft u stalen zenuwen?!

Wij bezorgen op de dag zelf de koffer tussen 13.00 en 15.00 uur bij u thuis. Gezien de huidige situatie in Nederland plaatsen wij de koffer inclusief spelmateriaal voor uw voordeur, bellen aan en houden minimaal 1,5 meter afstand. De volgende dag komen wij de koffer en spelmateriaal halen tussen 09.00 en 11.00 uur. Het spel zelf is door de beschrijving zelfvoorzienend en super leuk om te spelen met het gezin of familieleden. Voor kinderen is het spannend maar begeleiding van ouders is wel noodzakelijk. Beleef samen een actieve middag of avond (maximaal 2 uur vermaak) vol raadsels, spannende opdrachten en het leggen van de juiste linken tijdens deze Escape Game thuis activiteit Purmerend. Al een voorproefje? Bekijk het hier!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   2 - 6 personen

   Tijdsduur
   2,00 uur

   Vaste Prijs
   € 80,00 incl BTW - € 66,12 excl. BTW
   (bij 6 personen voor nog geen € 11,00 p.p. excl. BTW voor 2 uur vermaak bij u thuis!)

   Inclusief
   - Escape Game koffer vol spannende opdrachten
   - Materialen bij u thuis afgeleverd en weer opgehaald (bezorg/ophaal kosten á € 5,00 incl. BTW bovenop aangegeven prijs)

   (Komt u de koffer zelf ophalen en retour brengen bij onze vestiging in Hoorn, vervallen uiteraard de bezorgkosten)

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.