0229-757080

DE SLEUTELS VAN DE STAD PURMEREND!

(0)

vanaf

25,50

p.p. excl. BTW

DE SLEUTELS VAN DE STAD PURMEREND!
 • Spelprogramma's Purmerend

Omschrijving

Fort Boyard Uitje Purmerend

Ga mee op ontdekkingstocht door het oude centrum van Purmerend, waarbij u en uw team opdrachten spelen om sleutels te verdienen. Deze opdrachten bevinden zich op verschillende locaties in Purmerend. Spannende opdrachten waarbij het uiterste van uw team zal worden gevraagd! Verzamel zoveel mogelijk sleutels, en hou tijdens dit uitje Purmerend de stadspoorten gesloten!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden door onze begeleider ontvangen in het centrum. Na de speluitleg gaat u spelen om de sleutels van Purmerend !

Fort Boyard Uitje Purmerend!
Tijdens dit spannende spel door de stad Purmerend voeren u en uw team verschillende opdrachten uit. U krijgt een plattegrond en tijdschema mee zodat u weet waar en om welke tijd uw opdracht klaar staat en uw team aanwezig dient te zijn. Per opdracht heeft u maximaal een kwartier de tijd. Is het kwartier voorbij en is de opdracht geslaagd, dan verdient u een sleutel. Heeft u de opdracht niet gehaald binnen de tijd, dan faalt de opdracht en verdwijnt de sleutel in het niets… De opdrachten bestaan uit actieve spellen waarbij de nodige behendigheid, denkvermogen en teambuilding goed van pas komen. Enkele voorbeelden? Zoek de geheime tekst in coördinaten, weeg een exact aantal liters water zonder maatbeker of ontrafel de code om de kluis met daarin de sleutel te openen. De locaties waar deze opdrachten plaats vinden zijn verspreid door de hele binnenstad. Hoe meer sleutels uw team bezit, hoe groter de kans op de hoofdprijs! Het winnende team zal worden gehuldigd en mag zich een jaar lang de “beste sleutel verdedigers” van de stad Purmerend noemen!

Uiteraard is het mogelijk dit echte Fort Boyard Uitje Purmerend verder uit te breiden met een lunch, driegangen diner, buffet of een complete feestavond in Purmerend. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   20 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 30 personen)
   € 28,00 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 26,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 25,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen Sleutels van de stad
   - Versnapering tijdens het spel
   - Prijs voor de winnaars
   - Consumptie 1 p.p. (bier, wijn, fris)

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.