0229-757080

HIGH WINE PURMEREND!

(0)

vanaf

32,50

p.p. excl. BTW

HIGH WINE PURMEREND!
 • Vrijgezellenuitjes Purmerend

Omschrijving

Wijn uitje Purmerend

Ontspannen genieten van speciaal geselecteerde wijnen en heerlijke hapjes & gerechtjes? Schuif dan aan tijdens deze High Wine Purmerend, waarbij u op en top in de watten wordt gelegd. Op een prachtige locatie worden u en uw gezelschap ontvangen met een glaasje bubbels. Hierna serveren we u maar liefst drie verschillende soorten wijn met bijpassende gerechten. Een ware smaaksensatie voor zowel de man als vrouw!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen op een locatie in het centrum van Purmerend. Neem plaats waarna u uw eerste glas wijn ontvangt!

High Wine Purmerend!
Genieten van de lekkerste wijnen speciaal geselecteerd voor u! Wij presenteren u een assortiment van drie verschillende wijnen. Neem plaats en geniet! Na ongeveer 20 minuten serveren we uw volgende glas wijn waarbij u de keuze heeft tussen rood of wit. Gedurende anderhalf uur geniet u van verschillende wijnen speciaal voor u geselecteerd. Puur genieten voor de echte wijnliefhebbers!

Maar deze High Wine Purmerend is niets zonder bijpassende gerechten. Heerlijke kleine gerechtjes die zorgvuldig gekozen worden bij de geschonken wijnen. Standaard staat er bij aanvang brood en olijfjes op tafel en serveren we een klein soepje waarna er gedurende de High Wine meer warme en koude gerechtjes volgen bijpassend bij de geschonken wijn. Uiteraard is het mogelijk om deze High Wine Purmerend verder uit te breiden met meer soorten wijn, gerechtjes of zelfs een diner na afloop. Deze High Wine Purmerend is overigens ook te combineren met voor de mannen een High Beer. Tevens is dit arrangement verder uit te breiden met een workshop, rondleiding, rondvaart, driegangen diner, buffet of een heerlijke barbecue. Beleef een gezellige High Wine Purmerend met uw gezelschap!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   1,30 uur

   Prijs
   € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - 3 geselecteerde speciaal wijnen
   - 3 bijpassende gerechtjes
   - Tafel(s)/ruimte met eigen gezelschap

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.