0229-757080

HOLLANDSE BORRELBOOT PURMEREND!

(0)

vanaf

35,50

p.p. excl. BTW

HOLLANDSE BORRELBOOT PURMEREND!
 • Vaaruitjes Purmerend

Omschrijving

Borrelboot Purmerend

Stap aan boord van deze luxe sloep en geniet vanaf het water met een borrel in de hand van het mooie Purmerend en de warme zon. Gedurende 2 uur mag u zelf bepalen waar u heen gaat varen! Richting de Beemster of toch richting Edam? Beleef een leuke middag op het water!

Ontvangst
Stap aan boord van deze mooie boot en neem plaats op de zachte kussens voor een gezellige borrelvaart door Purmerend!

Borrelboot Purmerend! – Unieke borrelvaart Purmerend!
Stap aan boord van deze ruime (geheel elektrische) sloep. Gedurende 2 uur vaart u op eigen gelegenheid door Purmerend en omgeving. Met de zon hoog aan de hemel ontspant u helemaal en praat u gezellig bij met uw collega’s, familie of vrienden. En dat gaat zeker lukken met een drankje in de hand want tijdens deze twee uur durende tocht ontvangt u een borrelbox met kaas/worst hapjes en drankjes. Gedurende de twee uur bepaalt u zelf waar u heen gaat varen. Uiteraard zijn er verschillende routes aanwezig die jullie kunnen volgen. Varen door de Beemster of toch liever richting Kwadijk en Edam? Mooie uitgestrekte weilanden en dorpjes komen voorbij!

Standaard huurt u deze borrelboot Purmerend gedurende 2 uur maar uiteraard is dit uit te breiden met extra uren (maximaal 4 uur). Tevens passen er totaal 10 personen op één sloep. Met meer dan 20 personen? Vraag ons naar de mogelijkheden. Deze mooie vaartocht is verder uit te breiden met extra hapjes, een lunch, meer drankjes of een ander programma is het centrum van Purmerend. Denk hierbij aan een leuk stadsspel of lunch- of dinerspel bij een leuke horecalocatie! Voor meer informatie over de borrelboot Purmerend kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   10 personen

   Tijdsduur
   2,00 uur

   Prijs
   € 35,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Vaartocht gedurende 2 uur
   - Huur elektrische sloep
   - Borrelbox met drankjes en hapjes (kaas/worst) voor tijdens rondvaart

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.