0229-757080

LEVEND MONOPOLY PURMEREND!

(0)

vanaf

27,50

p.p. excl. BTW

LEVEND MONOPOLY PURMEREND!
 • Spelprogramma's Purmerend

Omschrijving

Afdelingsuitje Purmerend

Een real life spel om straten, gebouwen, pleinen en… Geld! U en uw team spelen Levend Monopoly Purmerend in het echt! Welke straten in het centrum van Purmerend weet uw team te veroveren? Gaat u voor een kanskaart? Of wordt het toch een nachtje brommen in de gevangenis nadat u onze agent bent tegengekomen…?!!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen op het gezellige locatie in het centrum van Purmerend. Hier staat een drankje voor u klaar en start Mister Money met de speluitleg en teamindeling waarna u straten gaat veroveren!

Levend Monopoly Purmerend – Uniek afdelingsuitje Purmerend!
Vandaag beleeft u uw eigen real life versie van Monopoly streets in Purmerend! Samen met uw team ontvangt u een afbeelding van het speelbord met daarop straten afgebeeld in het centrum. We starten met het rollen van de grote dobbelsteen om uw beginpositie te bepalen, waarna u en uw team te voet op pad gaan om de straten te veroveren! Speel de straten en dobbel (op speciale wijze) om zo uw volgende positie op het bord te bepalen. Maar ook (net zoals bij het echte spel) bij deze levende versie kunt u op de welbekende Monopoly KANS- en Algemeen Fonds kaarten komen. Welke kaart kiest uw team? Vervalt uw verzekering? Een vergissing van de bank in uw voordeel? Of stond u met die veel te dikke auto weer is fout geparkeerd midden op de koemarkt?

Onderweg komt u uiteraard ook de bekend water-, energie-, en luxe goederen belasting tegen, en gaat u op bezoek in de gevangenis, bij de andere teams natuurlijk! Maar pas op, want gedurende het spel loopt er door het centrum van Purmerend een politieagent (acteur) rond die u in de boeien slaat als hij u ontdekt. Dus let op want voor u het weet belandt uw team in de gevangenis en kost het u vele knaken! Tijdens dit teamuitje Purmerend met collega’s, familie of vrienden zijn vandaag keiharde euro’s te verdienen, maar het kan u net zo makkelijk ook de kop kosten! Slaapt u onder een brug of bemachtigd u de winkelstraat van Purmerend ‘de Willem Eggert straat’? Het doel vandaag; de meeste straten van Purmerend en het daarbij behorende geld te verdienen. Maar voordat de champagnekurken de lucht in knallen, zijn er nog vele straten en panden te veroveren! Uiteraard is dit afdelingsuitje Purmerend verder uit te breiden met een diner, buffet of barbecue. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   12 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
   € 31,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 28,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 27,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen Levend Monopoly
   - Versnapering tijdens het spel
   - Prijsje voor de winnaars

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.