0229-757080

WALKING LUNCH PURMEREND MET GIDS!

(0)

vanaf

39,50

p.p. excl. BTW

WALKING LUNCH PURMEREND MET GIDS!
 • Dagarrangementen Purmerend

Omschrijving

Opzoek naar een unieke lunch? Dan is dit Walking Lunch groepsuitje Purmerend echt iets voor u en uw gezelschap! Vandaag bezoekt u maar liefst drie horecalocaties. Bij elk staat er een gerecht voor u klaar! Op uw route naar het volgende restaurant neemt onze gids u mee voor een mooie rondleiding door het oude centrum en vertelt u alles over de stad. Culinair genieten!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen in het eerste restaurant. Neem plaats en geniet van een heerlijk soepje dat hier voor u klaar staat.

Walking Lunch groepsuitje Purmerend! – Stadswandeling met Lunch Purmerend!
Geheel in stijl bieden wij u deze middag een heerlijk driegangen lunch aan. Maar dit is niet zomaar een lunch. Het is een lunch op maar liefst drie verschillende locaties! Een leuke manier om eens lekker te tafelen, waarbij u telkens weer naast iemand anders plaats neemt. Onder het genot van een drankje en een soepje vliegt de tijd voorbij dus, door naar het volgende restaurant! Tijdens deze mooie rondleiding onder begeleiding van een professionele gids komt u alles te weten over de historie van de stad, actuele zaken die in Purmerend spelen en bezoekt u verschillende bezienswaardigheden. Na een korte rondwandeling van ongeveer drie kwartier komen we aan bij het volgende restaurant. Neem plaats en geniet hier van een broodje. Na het laatste deel van de rondleiding komen we aan bij het laatste restaurant waar we afsluiten met een borrelhapje.

Een bepaalde dieetwens of allergie? Geen probleem! Ook hier kunnen wij rekening mee houden. Dit lunch groepsuitje Purmerend is verder uit te breiden met een dessertje of een ander leuk spelprogramma door Purmerend. Dient u een origineel uitje in Purmerend te organiseren, en wilt u de stad zowel culinair als informatief beleven? Dan is deze middag rondwandeling Purmerend het juiste arrangement!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   12 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 44,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
   € 43,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 41,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 40,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 39,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Soepje vooraf bij restaurant 1
   - Broodje bij restaurant 2
   - Borrelhapje bij restaurant 3
   - Professionele gids
   - Rondleiding 2 x 45 min. Tussen de gang door

   Uitbreidingsopties
   - Lunch
   - Driegangen Diner of Buffet