0229-757080

ONTDEK DE MOL STADSSPEL PURMEREND!

(0)

vanaf

27,50

p.p. excl. BTW

ONTDEK DE MOL STADSSPEL PURMEREND!
 • Spelprogramma's Purmerend

Omschrijving

Mol Uitje Purmerend

Uw arrangement start op een uiterst geheime locatie in het centrum van Purmerend. Hier krijgt u uw opdracht voor deze geheime missie. Met een team van collega’s gaat u op pad om de vel>e opdrachten te onderzoeken en uit te voeren. Maar pas op! Is iedereen binnen uw eigen team wel te vertrouwen?!

Ontvangst
Op een gezellige locatie in het centrum van Purmerend worden u en uw gezelschap ontvangen door onze geheime informant (begeleider). Hier ontvangt u uw informatie en koffer waarna u het centrum gaat verkennen!

Ontdek de mol Purmerend – Actief mol uitje Purmerend!
Ontdek de mol is een spannend actief spel waarbij u lid bent van een geheime ondergrondse beweging ‘Ons Purmerend’ die één doel heeft; bescherm de stad Purmerend! Deze dient namelijk beschermt te worden tegen een groep projectontwikkelaars die Purmerend willen opkopen om er vervolgens één grote casino-stad van te maken, dat kan concurreren met steden als Las Vegas, Dubai en Monaco. Natuurlijk bent u hier zwaar op tegen en daarom neemt u plaats in de verzetsbeweging ‘Ons Purmerend!’

U en uw team voeren tijdens dit Mol uitje Purmerend verschillende opdrachten uit waarbij geld te verdienen is. Dit geld is nodig om meer te kunnen bieden voor de stad Purmerend dan dat de projectontwikkelaars bij elkaar kunnen opbrengen. Helaas zijn deze projectontwikkelaars ook niet van gisteren, en hebben zij in ieder team een spion (DE MOL) geplaatst om opdrachten te laten falen! Uw taak om de mol binnen uw team buitenspel te zetten, en voldoende geld te verzamelen om Purmerend van deze ondergang te redden! Na een middag vol gebeurtenissen is het tijd om de winnaars, maar ook de molletjes te onthullen. Wat hebben zij gedaan om hun team te dwarsbomen? Een spectaculaire onthulling volgt waarbij het onverwachte naar voren komt. Beleef een leuk en spannend spel geschikt voor ieder gezelschap! Uiteraard is dit uitje verder uit te breiden met een driegangen diner of buffet bij een leuk restaurant in Purmerend. Voor meer informatie over dit mol uitje Purmerend neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   12 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
   € 31,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 28,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 27,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen Ontdek de Mol
   - Versnapering tijdens het spel
   - Prijsje voor de winnaars

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.