0229-757080

PUZZEL STEPTOCHT PURMEREND!

(0)

vanaf

44,50

p.p. excl. BTW

PUZZEL STEPTOCHT PURMEREND!
 • Sportieve activiteiten Purmerend

Omschrijving

Steptocht Purmerend

Ga de strijd aan met uw collega’s, familie of vrienden tijdens deze puzzel steptocht door Purmerend. In teams gaat u het centrum in om op verschillende locaties vragen en opdrachten te beantwoorden. Om snel van locatie naar locatie te kunnen in het centrum hebben wij het ideale vervoersmiddel; Een step! Halverwege de steptour staat er een drankje en hapje klaar bij een gezellig café!

Ontvangst
U en uw gasten worden ontvangen in het centrum van Purmerend. Na de uitleg door onze begeleider ontvangt u uw vervoersmiddel deze middag; de step!

Puzzel Steptour Purmerend – Een prachtige steptocht Purmerend!
U ontvangt een plattegrond met diverse locaties in het centrum van Purmerend. Samen met uw team gaat u op zoek naar deze locaties. Beantwoord de vragen en speel de opdrachten waardoor u steeds een stapje verder komt tijdens deze puzzel steptocht. Halverwege het spel houden we een gezamenlijke pauze en komt u allen samen in een gezellig café op de koemarkt van Purmerend. Hier staat een hapje en drankje voor u klaar! Na een korte pauze gaan u en uw team door op zoek naar de laatste locaties. Lukt het u de puzzel compleet te maken of vallen de puzzelstukjes maar niet in elkaar… We eindigen bij een gezellig café waar we de steps afgeven en de begeleider binnen het winnende team naar voren zal halen voor de welverdiende hoofdprijs!

De steps zijn licht qua gewicht waardoor het voor iedere deelnemers goed mogelijk is om vooruit te komen. Uiteraard is deze steptocht uit te breiden met een borrel, lunch of diner. Beleef een leuke en gezellige middag tijdens deze steptour door het centrum van Purmerend! Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 49,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   € 48,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 46,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 45,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 44,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   - Professionele begeleiding
   - Huur van moderne steps
   - Spelmaterialen Puzzeltour + Prijsje winnaar
   - Pauze met drankje en hapje

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.