0229-757080

RONDLEIDING PURMEREND PER FIETS!

(0)

vanaf

32,50

p.p. excl. BTW

RONDLEIDING PURMEREND PER FIETS!
 • Rondleidingen Purmerend

Omschrijving

Rondleiding fiets Purmerend

Ontdek de stad Purmerend per fiets! Onder begeleiding van een professionele gids maakt u een prachtige rondleiding. Beleef een unieke fietstour Purmerend waarbij u de stad trappende voort leert kennen!

Ontvangst
Net buiten het centrum van de stad Purmerend wacht onze gids uw gezelschap op. Nadat u allen een fiets heeft ontvangen start onze gids met de introductie en gaan we fietsend op naar de eerste locatie!

Rondleiding Fiets Purmerend met gids!
Na een korte introductie over de stad Purmerend gaan we per fiets door het mooie Purmerend en omstreken. Waarom heet het plein de Koemarkt? Hoe zag dit plein er vroeger uit? Allemaal vragen waar u tijdens deze rondleiding Purmerend een antwoord op gaat krijgen. En heeft u zelf vragen? Dan zal onze gids deze graag beantwoorden!

De fietsen zijn modern en zowel voor mannen als voor vrouwen te bestellen. Tevens is het mogelijk om tandems te reserveren i.p.v. standaard fietsen. De tour zal voornamelijk plaats vinden rondom het centrum van Purmerend, aangezien we in de stad zelf niet mogen fietsen. Uiteraard gaan we ter voet wel even de koemarkt over. Deze rondleiding fiets Purmerend is naast bovenstaande opzet ook aan te passen als puzzel fietstour, hapjes fietstour of als steptour met gids uit te voeren. Tevens is het mogelijk om aansluitend een lunch, diner of barbecue te reserveren. Voor meer informatie over dit arrangement neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   2,00 uur

   Prijs
   € 37,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   € 36,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 34,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 33,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Professionele Gids
   - Fietshuur 1 per persoon
   - 2 uur durende fietstocht met rondleiding
   - Transportkosten fietsen

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.