0229-757080

STADSWANDELING PURMEREND MET GIDS!

(0)

vanaf

15,00

p.p. excl. BTW

STADSWANDELING PURMEREND MET GIDS!
 • Rondleidingen Purmerend

Omschrijving

Rondleiding Purmerend

Kom tijdens deze rondleiding Purmerend alles te weten over deze prachtige stad. Samen met onze gids bezoekt u het oude centrum en vele andere bezienswaardigheden die u tijdens een bezoek aan Purmerend gezien moet hebben. Beleef de stad op bijzondere wijze!

Ontvangst
Onze gids ontvangt uw gezelschap in het centrum van Purmerend. Na een korte intro neemt onze gids u mee en starten we deze stadswandeling Purmerend!

Rondleiding Purmerend!
Welkom in de stad Purmerend! Een prachtige stad met rijke historie en een bruisend heden. Samen met onze gids maakt u een rondtour door het prachtige oude centrum. Onderweg komen we vele bezienswaardigheden tegen als het Willem Eggert, Slot Purmersteijn, diverse standbeelden en het voormalige stadhuis. Purmerend is ontstaan als handelsnederzetting aan de Where voor de visserij en scheepvaart tussen de (nog niet drooggemaakte) meren Purmer, het Beemster en de Wijdewormer. Een ruime historie is in Purmerend dus zeker te vinden!

Ook de Koemarkt van Purmerend is zeer bekend en zeker de moeite waard om te bezoeken. Purmerend noemt zich met recht al jarenlang Marktstad. Vroeger werden er wekelijk koeien en schapen verhandeld op dit bekende stadsplein. Maar ook zal onze gids u alles vertellen over de bekende Nederlanders die in Purmerend wonen, zoals onze eigen Danny de Munk! Kortom, de stad Purmerend heeft heel veel te bieden. Wij zijn al enthousiast en hopen dit tijdens uw rondleiding Purmerend op u over te kunnen brengen. Uiteraard is deze stadswandeling uit te breiden met de rondleiding op een step of fiets, en kunnen we de stadswandeling uitbreiden met een rondvaart. Ook is voorafgaand of achteraf een driegangen diner, buffet of barbecue mogelijk bij een gezellig locatie in het centrum.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   1,30 uur

   Prijs
   € 15,00 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele Gids (1 per 25 personen)
   - Rondleiding door de stad gedurende 1,5 uur

   Uitbreidingsopties
   - Borrel, lunch of diner bij horecalocatie