0229-757080

RONDJE SNACKBAR PURMEREND MET GIDS!

(0)

vanaf

29,50

p.p. excl. BTW

RONDJE SNACKBAR PURMEREND MET GIDS!
 • Rondleidingen Purmerend

Omschrijving

Rondtour Purmerend

Vandaag gaat u op rondleiding met een professionele gids door de mooie stad Purmerend. Naast de verschillende bezienswaardigheden onderweg, bezoeken we ook drie verschillende snackbars in het centrum van Purmerend. Hier geniet u van een patatje met, broodje kroket of frikandel en een ijsje toe! Een rondleiding om van te smullen!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden in het centrum van Purmerend ontvangen door onze gids. Na een korte introductie start ‘Rondje Snackbar’ met uw gezelschap.

Unieke Rondtour Snackbar Purmerend!
We beginnen deze snacktour met een mooie rondleiding door het oude centrum van Purmerend. Wie was Willem Eggert? Waarom heet het plein de Koemarkt zo? En hoe zag het historische slot Purmersteijn eruit? Allemaal vragen die tijdens deze rondleiding Purmerend beantwoordt gaan worden. Dan beginnen de buikjes te knorren en komen we aan bij de eerste snackbar. Hier serveren we u een heerlijk patatje en kiest u zelf uw saus naar keuze! Is uw frietje op en zit de saus nog rond uw mond? Geen probleem, wie bewaard heeft wat! De gids vervolgt in ieder geval samen met u de rondleiding waarbij we door leuke hofjes en langs het oorspronkelijke gemeentehuis van Purmerend. Uiteraard komen ook de hedendaagse gebeurtenissen aan bod die in deze stad spelen. Na ongeveer een half uur komen we aan bij de volgende snackbar waar u gaat genieten van een smakelijk broodje kroket of frikandel! Het laatste gedeelte van deze tour doen we nog een ijsje toe. Uiteraard met een grote toef slagroom erop!

Deze unieke rondtour Purmerend is verder uit te breiden met een mooie vaartocht, bezoek van meerdere snackbars tijdens de tour of meer snacks per snackbar. Ook uitbreiding met een diner, buffet of barbecue na afloop is mogelijk (indien u nog niet voldoende heeft gehad). Ontdek de stad op ontspannen maar humoristische wijze tijdens deze rondtour Purmerend samen met uw collega’s, familie of vrienden!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   2,30 uur

   Prijs
   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Professionele gids
   - Rondleiding van 3x 30 minuten tussen snackbars door
   - Broodje kroket 1 p.p.
   - Patatje met 1 p.p.
   - IJsje 1 p.p.

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.