0229-757080

RONDWANDELING MET WIJN & HAPJES PROEVERIJ!

(0)

vanaf

42,50

p.p. excl. BTW

RONDWANDELING MET WIJN & HAPJES PROEVERIJ!
 • Rondleidingen Purmerend

Omschrijving

Wijn tour Purmerend

Een gezellige rondleiding door Purmerend maar tevens genieten van een goed glas wijn en heerlijke hapjes? Dat kan tijdens deze rondwandeling Purmerend! Samen met onze gids duikt u het prachtige centrum in en komt u langs verschillende bezienswaardigheden. We eindigen op een mooie locatie waar u gaat genieten van een gezellige wijnproeverij met bijpassende hapjes!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen in het centrum van Purmerend. Na de introductie neemt onze gids u mee voor een mooie rondleiding.

Wijn tour Purmerend!
Welkom in de stad Purmerend! Samen met onze gids maakt u een gezellige rondwandeling door het oude centrum. Onderweg komen we bijzondere bezienswaardigheden tegen zoals het voormalig stadhuis, de koemarkt, Slot Purmersteijn en nog veel meer. De stad Purmerend groeide in de 17de eeuw uit tot één van de belangerijkste steden van het toemalige Nederland. Een ruime historie is hier dus zeker te vinden! Na een heerlijke rondleiding van ongeveer twee uur komen we aan bij een pitoresk café verscholen in de zijstraten van de stad Purmerend. Hier gaat u genieten van een gezellige wijnproeverij. Op tafel staan toast en kannen water klaar, en natuurlijk uw persoonlijke beoordelingsformulier. We serveren u vijf verschillende wijnen uit diverse landen. Tijdens iedere wijn geeft de sommelier (wijnexepert) u uitleg over onder ander afkomst, productieproces, druif en andere leuke weetjes van de geschonken wijn. Daarnaast zal er bij iedere wijn een bijpassend hapje geserveerd worden (VB: klein kipspiesje, bladerdeegpakket of stokje mozzarella/tomaat). Beleef samen met uw gezelschap een prachtige wijn tour Purmerend met een gezellige afsluiting op een mooie locatie!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   10 personen

   Tijdsduur
   4,00 uur

   Prijs
   € 47,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
   € 46,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 44,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 43,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 42,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Professionele Gids
   - Rondleiding 2 uur door Purmerend
   - Ontvangst met glaasje prosecco
   - 3 geselecteerde speciaal wijnen
   - Brood & Olijfjes, Soepje en 3 bijpassende warme/koude gerechtjes
   - Tafel(s)/ruimte met eigen gezelschap

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.