0229-757080

WORKSHOP TAPAS MAKEN PURMEREND!

(0)

vanaf

69,50

p.p. excl. BTW

WORKSHOP TAPAS MAKEN PURMEREND!
 • Avondarrangementen Purmerend

Omschrijving

Workshop Tapas maken Purmerend

Viva Espana! Samen met uw gezelschap gaat u de Spaanse keuken verkennen tijdens deze Tapas workshop Purmerend. Onder begeleiding van de chef maakt u zelf diverse Spaanse tapas volgens traditioneel recept. Na twee uur bereiden schuiven we samen aan tafel voor het zelfbereide tapas diner. Een culinaire workshop vol van Spaanse gezelligheid. Viva Espana, olé!

Ontvangst
Op een locatie worden u en uw gezelschap ontvangen met een drankje. Neem plaats en maak u klaar voor deze tapas workshop Purmerend!

Workshop tapas maken Purmerend! – Tapas workshop Purmerend!
Een Tapas Workshop die garant staat voor een heerlijke culinaire kennismaking met de Spaanse keuken en de smakelijke mediterraanse gerechten. Na het welkomstdrankje volgt er een toelichting op de workshop en gaan de schorten voor. Er wordt gewerkt in kleine groepjes waarbij we diverse smakelijke gerechten gaan creëren met producten van vis, vlees en op vegetarische wijze. Uiteraard bereiden we samen een authentieke Spaanse paella van vis of kip. Zodra alle tapas gerechten klaar zijn worden zij gepresenteerd op een mooi gedekte tafel. Onder het genot van een goede Spaanse wijn schuift u aan en geniet u van een heerlijk zelfbereide tapas diner. Ter afsluiting serveren we u een heerlijk nagerecht in Spaanse sferen. Een gedreven team met ruime ervaring in de Spaanse keuken begeleid de gehele workshop tapas maken. Er wordt gezorgd voor een optimale sfeer en de deelnemers worden gemotiveerd om te werken naar een mooi eind resultaat: een prachtig gedekte tafel met een grote diversiteit aan heerlijke Spaanse tapas! Na afloop krijgen alle deelnemers de gemaakte recepten mee naar huis. De Tapas workshop is maaltijd-vervangend. Beleef een culinair programma en geniet op Spaanse wijze van deze tapas workshop Purmerend!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   10 personen

   Tijdsduur
   4,00 uur

   Prijs
   € 72,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
   € 71,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 40 personen)
   € 69,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Drankarrangement gedurende de workshop (bier/wijn/fris)
   - Spaanse chef-kok en begeleiding
   - Workshop tapas maken (ongeveer 2 uur)
   - Tapas diner (maaltijd vervangend)
   - Spaans dessert
   - Locatiehuur
   - Recepten na afloop toegestuurd

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.