0229-757080

ZESKAMP PURMEREND!

(0)

vanaf

29,50

p.p. excl. BTW

ZESKAMP PURMEREND!
 • Sportieve activiteiten Purmerend

Omschrijving

Sportief uitje Purmerend

Een ware strijd om als kampioen te eindigen! Tijdens deze zeskamp Purmerend gaat u samen met uw team tot het uiterste op de verschillende onderdelen. Maar welk team ontvangt aan het eind van dit sportief uitje Purmerend de titel en bijbehorende kampioentrofee? Beleef leuke en mooie activiteiten waarbij teambuilding voorop staat!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen aan in Purmerend. Hier starten we met een drankje en maken we ons klaar voor uw zeskamp Purmerend!

Zeskamp Purmerend! – Uniek sportief uitje Purmerend!
Een sportief programma waarbij we u kennis laten maken met maar liefst zes activiteiten. Met een team van collega’s, familie of vrienden gaat u in mini-competitie de strijd aan op deze zes verschillende onderdelen. De teams worden hierbij getest op teamspirit, doorzettingsvermogen en samenwerking door middel van de volgende onderdelen:

– Ultimate frisbee
– Estafette
– Jeu d’ boules
– Bounce Hockey
– Beachrun (ski lattenrace)
– Touw Trekken

We eindigen na ongeveer 2,5 uur activiteiten op de eindlocatie voor de prijsuitreiking. Welk team is de kampioen en wint de felbegeerde Kampioentrofee? Geniet in ieder geval van een unieke zeskamp Purmerend waarbij naast teambuilding de gezelligheid boventoon voert. Dit sportief uitje Purmerend is standaard aan de rand van Purmerend op gras uitvoerbaar, maar ook op uw eigen locatie. Uiteraard is het mogelijk voor groepen vanaf 10 personen om voorafgaand aan deze activiteit te genieten van een heerlijke lunch of af te sluiten met een uitgebreid driegangen diner, buffet of barbecue!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 34,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   € 33,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 31,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 30,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Ontvangst met drankje (non alcoholisch)
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen Zeskamp
   - Prijsje voor de winnaars

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.